Rolex-kopie van het Cellini 50535-horloge

De Cellini-collectie viert de eeuwige elegantie van het klassieke en traditionele uurwerken, die de hoogste standaarden van de expertise en perfectie van Rolex combineert met hedendaagse vieringen en de geschiedenis van het uurwerk op een tijdloze manier verbetert.

Replica rolex horloges creëerde een monopolie 18-karaats roze goud legering afgietsel in zijn eigen gieterij “Everose goud” om de schoonheid van het roze gouden horloge te behouden en kreeg een patent. 18ct Everose, uitgebracht in 2005, wordt gebruikt in alle Rolex roze gouden modellen.

kopieer Rolex Cellini 50535 horloges
kopieer Rolex Cellini 50535 horloges

We zijn hier om kopieën te leveren. Wij verkopen replica horloges van vele jaren. Onze topkwaliteit replica horloges met uitstekende vaardigheden zijn onder de indruk van veel horlogeliefhebbers. Om de beste kwaliteit replica horloge uit onze online winkel te kiezen, zijn alle replica horloges populaire replica horloges met de beste kwaliteit

Goedkope Kopieer Rolex Cellini 50535 horloges
Goedkope Kopieer Rolex Cellini 50535 horloges

Kopieer rolex Cellini horloges Moonphase heeft een blauwe email schijf en een witte lak wijzerplaat om 6 uur en toont de volle maan en de nieuwe maan om 6 uur, de eerste wordt afgebeeld met een meteoriet applique, de laatste wordt getekend met een zilveren ring. Omdat de volle maan en de nieuwe maan rond de maan draaien, wordt de fase van de maan afgelezen via de indicator die op 12 uur is ingesteld. Cellini Moonphase geeft de datum weer rond de wijzerplaat. Er is een halve maan aan het uiteinde van de palm in het midden.

Best Copy Rolex Cellini 50535 horloges te koop
Best Copy Rolex Cellini 50535 horloges te koop

Kopieer rolex Cellini horloges Moonphase heeft een bruine alligator lederen band met een Crown Everose 18 ct opvouwbare kroelklem. Dit is de eerste in het Cellini-model.De cirkel van Cellini Moonphase en de diameter van 39 mm in diameter zijn traditionele merken. Verfijnde tapijten, gepolijste afwerking, dubbele rand (een koepelvormige en tweede rand met fijne groeven) zijn onderscheidend. De lijn heeft geavanceerde, geavanceerde materialen, waardevolle afwerking en luxueuze afwerking. Met respect voor de code van de kunst van het uurwerk tot in de details, drukt het de terugkeer uit naar de bron van het classicisme, volledig in harmonie met dat tijdperk. Dit horloge in de vorm van een zwaardachtig facet met twee bladen wordt elke seconde, elke minuut, elk uur geteld, met volledige precisie van de zelfopwindende beweging van de chronometer in het midden van dit beroemde horloge.

replica Rolex Cellini 50535 horloges
replica Rolex Cellini 50535 horloges

Binnenin is de “Superlative Chronometer” Calibre 3195 afgeleid van de andere bewegingen die in de Cellini-collectie worden gebruikt. Precisie is -2 / + 2 sec, 5 jaar garantie, zelfopwindend, antimagnetisch parachutespiraal, 4 Hz frequentie, 48 gangreserve tijd – met Oyster Perpetual 36 Calibre 3130 als basis en complicaties bovenaan. Met andere woorden, het is een werkplek die nooit opgeeft.

admin Auteur

Comments

  vwszvzd

  (12 oktober 2018 - 02:06)

  Op het moment dat ik de doos opende, was ik op dat moment verbaasd. Het was gewoon een replica. Het zag er precies zo uit als het origineel en de kwaliteit was ook niet anders.

  Hugh

  (23 oktober 2018 - 01:12)

  Beautiful watch.Beautiful watch love it

  Gabriel

  (3 november 2018 - 02:57)

  Goed uitziend horloge. Dit is een luxe stijl met een duidelijk display. De kwaliteit is perfect en de prijs is nog steeds mooi. Ik vind dit rolex-horloge erg leuk.

  Shaun

  (12 november 2018 - 09:36)

  Ik kocht dit horloge voor mijn vader en vader’s vaderdag. Deze maat is perfect, dit is zijn klassieke werk van het dragen van alles. Hij houdt van kleding dragen en heeft zijn eigen unieke smaak. Ik heb hem dit Rolex-horloge gekocht. Hij houdt ervan.

  Reginald

  (24 november 2018 - 02:36)

  Dit rolex horloge is de belichaming van spirit, het horloge houdt de tijd behoorlijk goed als je het elke dag draagt, het leer is ook comfortabel. Waard om te kopen!

  Silvester

  (22 december 2018 - 06:53)

  Mijn eerste rolex horloge, mannelijk en toch elegant subtiel met mooie kleine details die het anders maken, en zeer comfortabel voor een horloge van deze omvang, al met al een prachtig uurwerk, omdat het prijs houdt van het.

  Todd

  (19 januari 2019 - 02:23)

  De kleur van het horloge is erg goed.

  Austen

  (19 januari 2019 - 02:25)

  Zeer persoonlijk horloge, erg blij om het te ontvangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *