replica Omega Seamaster Olympic Games Watch Collection

Als officiële tijdwaarnemer van de 27 Olympische Spelen sinds 1932, heeft  replica Omega-horloges zeker het recht verworven om een ​​beetje te ontsnappen met het Olympische thema limited edition monument. Eens in de twee jaar, deze kleurrijke producten is typisch een re-huid-versie van de meest populaire sporten horloge collectie van Omega, details zijn een eerbetoon aan de gaststad van het huidige spel. Alsof het is geïnspireerd door de Vancouver Maple Leaf Seamaster Professional, Aqua Terra met het Copacabana strand motief van Rio de Janeiro, en sinds kort is het Planet Ocean van gewaagde rode blauw decor van Korea, die is ontworpen voor de Pyeongchang. Er is echter een tweede, weinig nieuwe en minder bekende verzameling van de Olympische klok die de datum vermijdt die hoort bij de bovenstaande visuele code en bepaalde spellen. Deze staan ​​bekend als de Olympic Official Timekeeper Collection Watch. Het toont respect voor de verschillende originele analoge stopwatches die worden gebruikt om het spel te timen. Vandaag kijk ik naar Seamaster Olympic Official Timekeeper, de nieuwste toevoeging.

Koop Omega Seamaster Olympic Games Watch Collection-replica
Koop Omega Seamaster Olympic Games Watch Collection-replica

Zoals eerder vermeld maakt de Olympic Official Timekeeper geen gebruik van de bestaande collecties en ontwerptalen van  replica Omega-horloges. Behalve de eigenlijke horloges en muziekinstrumenten die door Omega zijn ontwikkeld, is het bijna helemaal de manier om de voormalige Olympische versie te bedienen. Deze instrumenten zijn dezelfde als die gebruikt worden om de opkomst en ondergang van het wereldrecord te meten en vormen de basis van de verzameling. De laatste toevoeging aan deze collectie is een zakhorloge dat  Koop Omega-horloges  verzamelde in de game die plaatsvond in Los Angeles in 1932. De nieuwe Seamaster van deze tijd, nam een ​​ontwerp richtsnoer van de wijzerplaat van de ingezette stopwatch op de 1976 Innsbruck Winter games en in Montreal hetzelfde jaar Olympische Zomerspelen.

In vergelijking met de originele 1932 zakhorloge, kan snelheidsmeter van de vroege jaren ’80 sportwagens en zoals te zien is meer dan het tellen van de wereld Olympische Spelen, maar het is een beetje bescheiden, eigentijdse esthetiek, in de hel, om 6:00 Als de Olympische ring motief is niet in de wijzerplaat, een variant van de zwart-op-wit, zou je verward met een spirituele opvolger van vintage auto racen Kijken of de originele Speedmaster, racen. Bills. In ieder geval, de grondstof van dit bijzondere horloge, digitaal horloge was belangrijk in dat er de stopwatch in de laatste van de analoge timing instrument dat is gebruikt in het vorige spel volledig naar voren.

Goedkope kopie Omega Seamaster Olympic Games Horloge Collection replica
Goedkope kopie Omega Seamaster Olympic Games Horloge Collection replica

Afgezien van inspiratie, is het een ontwerp dat  Omega-horloges kopiëren heel goed heeft getransporteerd in de vorm van een pols. In het bijzonder, het is een compact ontwerp van een beperking van 39,5 mm en rug-tot-tapijt. In par omega van de moderne middelgrote horloge, (je kunt zien op de saffier tentoonstelling zaak terug) naar 8800 coaxiale is de beweging van de master chronometer geweest is uitgebreid. Het heeft een datum en gangreserve van 55 uur, maar de bewegingen van de 8900-serie. Zelfs na het omkeren van het horloge, is de Olympische relatie het meest voor de hand liggend. In elk van de vijf edities, de namen van alle van de spellen sinds 1932 Omega (dat is gekleurd om de vijf Olympische ringen vertegenwoordigen) is de bijbehorende geanodiseerde ring wordt weergegeven is uitgerust.

Best Copy Omega Seamaster Olympic Games Horloge Collection replica Te koop
Best Copy Omega Seamaster Olympic Games Horloge Collection replica Te koop

Dankzij het hoge contrast / de lay-out van het Black Dial Center, de witte buitenste minibaan, platte / peddelhand, is het superieure leesbaarheid. Black tip van de minuut de hand zou kunnen zijn hoe om te merken of ze uit te breiden een beetje langer naar wit minute track – vooral leuk gevoel om een ​​evenwicht te vinden tussen het gebied twee contrasterende wijzerplaat nemen. Worden uitgevoerd buiten de rand van de schijf, gebruikt een kleuraanpassing impulsopnemer Aangezien gescheiden door drie tijdintervallen gedurende 20 seconden, de drager ongeveer sterkte door het berekenen van de hartfrequentie Kan worden gemeten.

replica Omega Seamaster Olympic Games Watch Collection
replica Omega Seamaster Olympic Games Watch Collection

Nu moet gezegd worden dat dit een Seamaster van de naam is. Handtekening twist lug als een ander, is er niets over de nieuwe Olympische collectie suggereert een carry-over van de huidige Seamaster producten van  Omega-horloges kopiëren (in het bijzonder, 60m). De hel is gebaseerd op een stopwatch die wordt gebruikt om de snelheid te meten, maar standaard is het een speedmaster, maar dat is het argument van een andere dag. Het is niet een klop voor het verzamelen, maar dit is uiteindelijk een knappe horloge met sportieve, wat weinig genade nodig is dan een thema rijke Olympische versie van.

replique montres pas cher

admin Auteur

Comments

  Wilfrid

  (12 oktober 2018 - 01:59)

  Dit exemplaar van de IWC, de kwaliteit is perfect, en hij gaf zijn vader een verjaardagscadeau, hij vindt het erg leuk.

  Hubert

  (23 oktober 2018 - 01:07)

  nice watch

  Bennet

  (12 november 2018 - 09:30)

  Goed uitziend horloge. Dit is een luxe stijl met een duidelijk display. De kwaliteit is perfect en de prijs is nog steeds mooi. Ik hou erg van dit omega-horloge.

  Nathaniel

  (24 november 2018 - 02:28)

  Een zeer gedetailleerd horloge dat op de hand wordt gedragen, vertoont een speciaal verschil. Dit is de beste kwaliteit kopie die ik ooit heb gekocht.

  Gordon

  (19 januari 2019 - 02:21)

  Kijk naar de tijd is zeer punctueel, je kunt kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *