kopieer Rolex Cellini 50515 horloges

De Cellini-collectie is een hedendaags festival van traditionele horloges dat de eeuwige elegantie van traditionele horloges combineert en de hoogste Rolex-knowhow combineert met een hoge perfectie, traditie van het uurwerk dat de tijdloosheid overstijgt. Het is opvoeden. Roze gouden horloge, replica Rolex horloges verwierf zijn patent met exclusief 18-pond roze goud legering afgietsel op zijn eigen gieterij: Everose goud. 18ct Everose, uitgebracht in 2005, wordt gebruikt in alle Rolex roze gouden modellen.

Goedkope Kopieer Rolex Cellini 50515 horloges
Goedkope Kopieer Rolex Cellini 50515 horloges

We zijn hier om kopieën te leveren. Wij verkopen replica horloges van vele jaren. Onze topkwaliteit replica horloges met uitstekende vaardigheden zijn onder de indruk van veel horlogeliefhebbers. Om de beste kwaliteit replica horloge uit onze online winkel te kiezen, zijn alle replica horloges populaire replica horloges met de beste kwaliteit

De Guilloche-wijzerplaat van Cellini Date respecteert de overstijgende code van de klassieke klokproductie en herinterpreteert ze met een elegante moderniteit. Gestileerde en gestrekte applique tijdmarkeringen worden verdeeld door sporen naar het midden van de wijzerplaat en naderen de top van de hand. Zoals alle Rolex-horloges, zijn Applique en Rolex-crown gemaakt van 18 karaat goud.

kopieer Rolex Cellini 50515 horloges
kopieer Rolex Cellini 50515 horloges

In de zuiverste traditionele stijl, is de datum van Cellini aangepast aan een grootschalige, gerembordeerde en genaaide krokodillen leren riem. Een gouden gesp van 18 kt komt overeen met het goud van de horlogekast.

Best Copy Rolex Cellini 50515 horloges te koop
Best Copy Rolex Cellini 50515 horloges te koop

kopieer Rolex horloges de afgeronde vorm van Cellini Date en het klassieke ontwerp met een diameter van 39 mm zijn traditionele tekens, die worden gekenmerkt door verfijnde tapijten, een gepolijste afwerking, een dubbele rand (tweede koepelvormige omlijsting met koepelvorm en delicate groeven). De lijn heeft geavanceerde, geavanceerde materialen, waardevolle afwerking en luxueuze afwerking. Het respecteren van de code van de kunst van het uurwerk tot in het kleinste detail, het drukt de terugkeer uit naar de bron van het classicisme volledig in harmonie met dat tijdperk. Dit horloge in de vorm van een zwaardachtig facet met twee bladen wordt elke seconde, elke minuut, elk uur geteld, met volledige precisie van de zelfopwindende beweging van de chronometer in het midden van dit beroemde horloge.

Beste replica Rolex Cellini 50515 horloges
Beste replica Rolex Cellini 50515 horloges

18kt everes gouden kast, zwarte alligator lederen riem 18kt gouden ring bevestigd. Zwarte wijzerplaat met wijzerplaatwijzer met handen van roségoud. Een markering van minuten. Kies type: analoog. Datum van subkiezen om 3 uur. Automatisch verkeer. Krasbestendig saffierglas. Solide case terug. Diameter behuizing: 39 mm. De vorm van een ronde behuizing. Tang mantel. Waterbestendig op 50 meter / 165 voet. Functie: Datum, uur, minuut, seconde. Luxe horloge stijl. Horloge label: gemaakt in Zwitserland. ROLEX Cellini datum zwarte wijzerplaat 18kt evasese gouden herenhorloges 50515BKSBKL.

admin Auteur

Comments

  Azariah

  (22 juni 2018 - 08:44)

  Ik denk dat dit de beste replica moet zijn die ik ooit heb gekocht. Ik deel deze website met mijn vrienden, ze zijn blij, de prijs is zo goedkoop, ik kan ook zo’n goed horloge kopen.

  Mervyn

  (22 juni 2018 - 08:57)

  De zwarte wijzerplaat ziet er cool uit. Toen ik een exemplaar van dit rolex-horloge ontving, was ik erg blij. Zeer goede kwaliteit, comfortabel om te dragen, gemakkelijk aan elkaar te passen kleding

  Lucius

  (28 juni 2018 - 07:59)

  Zwarte wijzerplaat, gouden wijzers, zwarte band, met een zeer slimme, hoogwaardige verwerking, de riem is erg goed, de maat van de wijzerplaat voor mij, deze replica Rolex horloge gaf me veel verrassingen, waar voor je geld.

  Hugo

  (23 oktober 2018 - 01:13)

  Five Stars,it to my Dad on Father’s Day and he loved it!

  Godwin

  (3 november 2018 - 02:59)

  Dit is een horloge van de occasionele kwaliteit van rolex. De kwaliteit is uitstekend, de kleur is over het algemeen zeer goed, zeer aan te bevelen en comfortabel om te dragen.

  Eugene

  (24 november 2018 - 02:37)

  De service is erg goed, de kwaliteit van rollen is erg goed, plus de prijs is zeer kosteneffectief, ik voel me alsof ik goedkoop ben, de hele dag blij kan zijn.

  Terrance

  (22 december 2018 - 06:55)

  Ik kocht dit horloge voor mijn verloofde op zijn verjaardag. Hij vindt het erg leuk. Toen hij de doos opende, was ik verrast dat de kwaliteit, ik vind het leuk. Dit is een goed horloge.

  Jeremy

  (19 januari 2019 - 02:25)

  Ik vind dit horloge echt leuk, ik wil het elke dag dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *