Kopieer Omega seamaster aqua thrra worldtimer limited edition

Sinds de oprichting in 1848 heeft Omega een eigen positie ingenomen met prachtige en ingenieuze uurwerken. Ik ben trots om ‘s werelds eerste wereldtimers aan te kondigen. Het vertegenwoordigt nog een prachtig voorbeeld van artistieke wereld en innovatie. Hoewel beperkt tot slechts 87, is Worldtimer een zeldzame klok voor de meest discrete reizigers. Het verbazingwekkende ontwerp begint met een symmetrische kast van 43 mm. Het is gemaakt van platinagoud en heeft een gepolijst oppervlak en een geblokt oppervlak gemengd. Het ontwerp omvat een centrale wijzerplaat van saffierglas met een wereldkaart van zelfgemaakte email. Het spectaculaire uitzicht op de Noordpool is omgeven door een 24-uurs weergave.

Kopieer Omega seamaster aqua thrra worldtimer limited edition-horloges
Kopieer Omega seamaster aqua thrra worldtimer limited edition-horloges

Door de geribbelde achterkant van de behuizing kunt u het kaliber 8939 van de hoofdchronometer zien. Het is METAS gecertificeerd met de hoogste nauwkeurigheid en prestaties van de industrie en is bestand tegen een magnetisch veld van maximaal 15.000 gauss. Het buitendeel van de wijzerplaat is gezandstraald platina (pt 950) – goud, gemarkeerd door de index van 18 K geel goud en met de hand. Cirkels van globale cirkels worden in rood (GMT), zwart (+ 1 uur in de zomer) en blauw (op plaatsen zonder zomertijd) afgedrukt.

Worldtimer is versierd met een bruine leren riem met platina en goud fallovers gesp. Waar u ook bent van Sydney naar Rio, het wordt beschermd door waterbestendigheid tot 15 bar (150 m) Slechts 87 edities van Oega’s eerste Worldtimer-horloge zijn gemaakt, elk gemaakt van platina 43 mm Symmetrische hoes – goud.

Goedkope kopie Omega seamaster aqua thrra worldtimer limited edition horloges
Goedkope kopie Omega seamaster aqua thrra worldtimer limited edition horloges

Het buitenste gedeelte van replica Omega-horloge is een gezandstraald platinagoud met een index van 18 K geel goud en een hand bedekt met Super Le Minwa. Er is ook een cirkel met wereldwijde bestemmingen, waaronder Bienne in rood (GMT), zwart (zomer + 1 uur), blauw (zomertijd).

Omega-horloges kopiëren een wijzerplaat van saffierkristal met een wereldkaart van handgemaakt email wordt in het midden van de klok geplaatst en is omgeven door een 24-uurs weergave. De wereldtimer wordt geleverd met een bruine leren riem met platina en gouden opvouwbare bevestigingen. Intern wordt het aangedreven door een uitstekende master chronometer diafragma 8939.

Goedkope kopie Omega seamaster aqua thrra worldtimer limited edition horloges
Best Copy Omega seamaster aqua thrra worldtimer limited edition horlogesVerkoop

Omega-horloges kopiëren Automatisch uurwerk met coaxiaal echappement. Gecertificeerde hoofdchronometer met siliciumbalansveer, vrije veerbalans, automatisch opwinden in beide richtingen, ontvangen METAS-certificering, ontvangt 15.000 Gauss. Rhodium-plated afwerking met de Genève-golf van Arabesque.

Wij verkopen replica horloges vele jaren. Onze beste kwaliteit replica horloges met excellentie technologie zijn onder de indruk van veel horloge-enthousiast. Welkom bij het kiezen van de beste kwaliteit replica horloges uit onze online winkel, alle replica horloges zijn populaire replica horloges met topkwaliteit.

replica Omega seamaster aqua thrra worldtimer limited edition horloges
Replica Omega seamaster aqua thrra worldtimer limited edition horloges

admin Auteur

Comments

  John

  (22 juni 2018 - 08:32)

  Dit omegahorloge ziet er erg genereus uit en benadrukt mijn temperament. Het is zeer comfortabel en comfortabel om aan de hand te dragen.

  Joachim

  (28 juni 2018 - 08:44)

  De snelheid van logistiek is erg snel en kan binnen ongeveer 7 werkdagen worden bereikt. De replica omega is een geweldig horloge en mijn broer vindt het geweldig.

  gsbdfcg

  (12 oktober 2018 - 02:02)

  De maat van de wijzerplaat is erg goed voor mijn pols, zo goed als ik had verwacht, de kwaliteit is zeer goed.

  Gabriel

  (12 november 2018 - 09:38)

  Vandaag heb ik mijn horloge ontvangen. Toen het werd geopend, werd het in een doos geplaatst. Toen ik het opende, was ik erg ontroerd. Het horloge was prachtig. Het past perfectie. Ik ben erg blij met dit horloge. Dank je

  Solomon

  (24 november 2018 - 02:32)

  De vorm van dit Omega-horloge is erg mooi, zoals hierboven vermeld, er is geen verschil in kleurkwaliteit. Waar voor je geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *