Kopieer IWC Portugieser Hand-Wound Acht dagen editie 150 jaar 5102

IWC viert dit jaar een grote mijlpaal en doet een voorproefje van de prachtige “150 Years” -collectie die op SIHH 2018 wordt aangekondigd. Tot nu toe is de Tourbillon-editie van de Portugieser Perpetual Calendar 150 jaar en de versie Tourbillon van de Portugieser Constant Force 150 jaar, met de nadruk op de technische capaciteiten van het bedrijf. Vandaag zijn we echter een beetje voorsprong op de Portugese handwind Achtdaagse editie “150 jaar” (Ref 5102).

Kopieer IWC Portugieser Hand-Wound Acht dagen editie 150 jaar 5102
Kopieer IWC Portugieser Hand-Wound Acht dagen editie 150 jaar 5102

Zoals je al weet, heb ik enkele zachte plekken op de IWC Porto Geyser, vooral de handgewalste versie. Ikzelf vaak met de hand kronkelen Ref. Met mijn normale rotatie 5454. Er is gewoon iets aan de grote (ish), maar relatief dunne behuizing die echt werkt met de indeling voor een schone wijzerplaat en mijn mening. Gelukkig probeerde de IWC niet te slim te zijn met de symbolische, met de hand gerolde, Portugese speciale “150-jarige” versie, maar in plaats daarvan concentreerde hij zich echt op de charme van minimalistisch design Ik besloot om  te beslissen.

Kopieer IWC Portugieser Hand-Wound Acht dagen editie 150 jaar 5102
Kopieer IWC Portugieser Hand-Wound Acht dagen editie 150 jaar 5102

U hoeft zich geen zorgen te maken over het kopen van zo’n goed horloge. We zijn hier om kopieën aan te leveren.Zoals eerder vermeld, deze witte lak, wijzerplaat email is echt speciaal. Wijzerplaten gemaakt met behulp van doorzichtige lak van meerdere lagen zijn plat gepolijst en geborsteld en vervolgens meerdere keren bedrukt om 3D-effecten op indexen en vrachtwagens te verkrijgen. Op het eerste gezicht is het misschien toegestaan ​​om te denken dat het van email is gemaakt, maar er is zeker geen verschil met het echte.

IWC-horloges kopiëren Er zijn twee versies van 18 karaats roodgouden kast en roestvrij staal (beide zijden zijn 43 mm x 12,2 mm aan beide zijden gepolijst en geborsteld in tegenstelling tot elkaar). De eerstgenoemde is beperkt tot 250 vellen, de laatste wordt geproduceerd met een beperkte productie van 1.000 vellen.Beide modellen hebben een unieke witte wijzerplaat met gelakte afwerking, te zien in andere werken die deel uitmaken van deze 150-jarige collectie, aangevuld met zwarte Arabische cijfers en hoofdstukringen voor spoorwegen . De kleine seconde wordt weergegeven op de hulpdraaiknop, een beetje verzonken op 6 uur, en het diafragma op 3 uur geeft de datum weer. Net als de kleine seconde zijn zowel de wijzer als de minutenwijzer blauw staal, wat eigenlijk in tegenstelling staat tot het wit van de wijzerplaat.

Best Copy IWC Portugieser Hand-Wound Acht dagen editie 150 jaar 5102 Te koop
Best Copy IWC Portugieser Hand-Wound Acht dagen editie 150 jaar 5102 Te koop

Deze horloges in beperkte oplage zijn uitgerust met 429/5000 replica IWC-horloges handgewikkeld type 59215 kaliber. Zoals de naam doet vermoeden, zal dit een gangreserve van 8 dagen opleveren. Om de wijzerplaat zo schoon mogelijk te houden, bevindt het gangreserve-display zich aan de achterkant van de beweging en is zichtbaar door de achterkant van de saffierbehuizing. Uitgerust met Breguet-veer en 30 juwelen die vibreren op 28.800 v / ph. Deze beweging herinnert ons eenvoudig en elegant aan de reden waarom we van de IWC houden. Als laatste punt zijn er 18 karaats gouden medailles achter de beweging.

replica IWC Portugieser Hand-Wound Acht dagen editie 150 jaar 5102
replica IWC Portugieser Hand-Wound Acht dagen editie 150 jaar 5102

Wij verkopen replica horloges vele jaren. Onze beste kwaliteit Breitling Avenger Replica horloges met excellentie technologie zijn onder de indruk van veel horloge-enthousiast.Welkom bij het kiezen van de beste kwaliteit replica horloges uit onze online winkel, alle replica horloges op zijn populaire replica horloges met Topkwaliteit.

admin Auteur

Comments

  Victor

  (22 juni 2018 - 08:40)

  De vorm van dit IWC-horloge is heel mooi, zoals hierboven vermeld, is er geen verschil in de kleurkwaliteit. Waar voor je geld.

  Laurence

  (22 juni 2018 - 08:57)

  Dit horloge draagt het sinds het werd gekocht, het heeft gerund en gewerkt, het is zeer duurzaam, de sleutel is dat het echt lijkt en het ontwerp perfect is.

  Hiram

  (28 juni 2018 - 08:50)

  Toen ik het voor het eerst zag, vond ik dit horloge leuk. Dus kocht ik dit horloge, verrassend genoeg was het gewoon een replica IWC-horloge, het was bijna hetzelfde als een echt horloge, en de kwaliteit leek erg goed.

  August

  (12 oktober 2018 - 01:59)

  Dit IWC-horloge ziet er zeer genereus uit, de kwaliteit is hetzelfde als ik had verwacht, de kieskleur is hetzelfde als ik had verwacht en benadrukt mijn temperament. Geef een goede reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *