Kopieer IWC Pilot’s Horloge Chronograaf Ref. IW377724 horloges

Begin jaren negentig bracht IWC een horloge uit dat na de Quartz-crisis als een klassieker werd beschouwd. Ging naar een sterk vinden in vernieuwde Valjoux 7750 was Ratorapante Chronograph Pilot’s Watch Double Chronograph zijn eigen merk van de IWC van Richard HABRING). Dubbele stopwatch waren functioneel karakter uurwerkkunst Undecorated – stalen Wanneer zich 42 mm × 17 mm, zachte en ijzer antimagnetic binnenkast, wijzerplaat met nadruk op letterlijke zichtbaarheid , Wat al vele jaren kenmerkend was voor de benadering van instrumentklokken door de IWC.

Volgde een niet-La Tora Panthenyl model (zie 3706 Fliegerchronograph diameter 39 mm) is exact hetzelfde ontwerp, met een net uiterlijk (handgemaakte ontwerp tot het oorspronkelijke merkteken XI), een klassieker. Walt Odette, hoewel het merk · XII werd zorgvuldig geëvalueerd als “alle van het horloge van de wil piloot piloot”, maar misschien zou hebben hetzelfde gezegd over de oorspronkelijke Fliegerchronograph, de sleutel van de oorspronkelijke succes , Ze leken pilotenhorloges te zijn, geen illustraties van pilotenhorloges. In de loop der jaren, evenals veel van de klassieke IWC model van deze periode in de geschiedenis van het bedrijf, maar het basisontwerp is een groot deel van verandering en variatie ontvangen op de essentiële thema, de originele reserveonderdelen ontwerp, Chronograaf van de IWC van de piloot.

Goedkope kopie IWC pilot chronograaf Ref. IW 37724 kijken
Goedkope kopie IWC pilot chronograaf Ref. IW 37724 kijken

U hoeft zich geen zorgen te maken over het kopen van zo’n goed horloge. We zijn hier om kopieën te leveren. Wij verkopen replica IWC horloges van vele jaren. Onze topkwaliteit replica horloges met uitstekende vaardigheden zijn onder de indruk van veel horlogeliefhebbers. Om de beste kwaliteit replica horloge uit onze online winkel te kiezen, zijn alle replica horloges populaire replica horloges met de beste kwaliteit

 

Beste kopie IWC pilot chronograaf Ref. IW 37724 horloge Te koop
Beste kopie IWC pilot chronograaf Ref. IW 37724 horloge Te koop

IWC-horloges kopiëren de klok was een veelbelovende (case diameter van 43mm, maar was een beetje moeilijk), en in feite, in het metaal, voor degenen onder ons die het origineel debuut van de jaren ’90 herinneren, het is een indrukwekkend horloge . En als zo veel van de mijlpalen in het maken van de klok was nog niet komen, wanneer de hobby is nog steeds erg klein .

replica perfecte IWC pilot chronograaf Ref. IW 37724 kijken
replica perfecte IWC pilot chronograaf Ref. IW 37724 kijken

IWC-horloges kopiëren in veel opzichten is het zeker vergelijkbaar met het origineel. Precies hetzelfde als de grootte van de stalen kast, vrijwel gelijk wijzerplaat, dezelfde datumaanduiding als de originele, en hebben dezelfde verdeling van Rume. Het basisontwerp sterk zo veel als tot nu toe, informatie van de tijd en de verstreken tijd zal worden verstrekt, samen met het gebrek aan ritueel van duidelijkheid stomp en proces-server.

replica IWC pilot chronograaf Ref. IW 37724 kijken
replica IWC pilot chronograaf Ref. IW 37724 kijken

De overeenkomsten tussen de twee uurwerken zijn erg sterk en de verschillen worden merkbaar. Het is duidelijk dat, om IWC staat zou zijn om recht te hebben opnieuw uitgegeven het oorspronkelijke Fliegerchronograph, maar het zou denken dat je er klaar voor bent, hulde aan Mark XI is, plak een kopie van het verleden klassiekers, IWC liefhebbers (Ik reken mezelf onder hen) zou zulke dingen enthousiast hebben verwelkomd, niet op de kaart. Zo hebben we de aanwezigheid van een cirkelvormige slakken in grotere gevallen is het gebruik van pens met de tint van de ouderen tritium en chronograaf uurs weergave. Interessant is dat het horloge Chronograaf van de nieuwe piloot (de naam is gezond zoveel ontwerp is geworden) heeft 15.3mm dunner dan de originele dubbele Chronograph geworden. Echter, dankzij de NAVO-stijl straps, draag ik het op dezelfde manier in termen van dikte. De laatste, met een solide gemaakt van nylon nylon met een diep gevoel was, bands van leer, omdat het het gat versterkt, moet veel meer langdurige dan het gemiddelde van de NAVO om de band te zijn.

admin Auteur

Comments

  Arlen

  (22 juni 2018 - 08:40)

  Mijn vader kocht dit horloge voor de dag van mijn man. Zijn oude horloge brak pas een paar dagen geleden uit, dus dit is een perfecte tijd. Ik kocht het en hij vond het leuk.

  Abram

  (28 juni 2018 - 07:52)

  Vanaf het moment dat ik dit horloge had bekeken op de site die ik wilde kopen, hield ik van deze rolex en vond het geweldig toen ik het horloge ontving. De kwaliteit was goed. Ik was erg tevreden over mijn horloge.

  Joachim

  (12 oktober 2018 - 01:59)

  De service van de winkel is erg goed, ik heb vragen beantwoord zonder enig humeur. Zeer goede winkelervaring. Kom de volgende keer terug.

  Shayne

  (23 oktober 2018 - 01:09)

  One of my favorite watches

  Roy

  (12 november 2018 - 09:22)

  Dit horloge is zeer punctueel, jong en gemakkelijk te matchen, ik vind het echt leuk.

  Evan

  (19 januari 2019 - 02:23)

  De winkel is erg geduldig, dank je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *