Kopieer Breitling Navitimer 1 Automatic 38 horloges

Lang geleden is de Navitimer 8-collectie niet geïntroduceerd, maar nu beginnen we te praten over wat Baselworld voor het merk heeft. Zoals je je wel kunt voorstellen, zullen enkele zeer klassieke, zeer Breitling-ontwerpen op de presentatiestand slaan. Een daarvan is Kopieer Breitling-Navitimer 1 horloges Automatic 38.

replica Breitling Navitimer 1 Automatic 38 horloges
replica Breitling Navitimer 1 Automatic 38 horloges

Voor mij is  replica Breitling horloges een merk dat ik een zeer sterke polarisatierelatie heb. Aan de andere kant geniet ik echt van de schone uitstraling van Super Ocean en Trans Ocean Lines. Maar met die binnenste buiten gekeerde munt, als je aan Breitling denkt, heb je een ontwerp dat de meeste mensen denken. In mijn ogen zien deze ontwerpen er omslachtig en druk uit. Ik zou ze niet op mijn pols moeten leggen. Naderhand moesten ze zoiets als Breitling Navitimer 1 Automatic 38 introduceren en moesten ze eenvoudige ja / nee-antwoorden in hun horloges schroeven.

Kopieer Breitling Navitimer 1 Automatic 38 horloges
Kopieer Breitling Navitimer 1 Automatic 38 horloges

In veel opzichten is  replica Breitling Navitimer 1 horloges Automatic 38 een klassiek uiterlijk van het merk. Er is een tachymeterschaal rondom de kinderring (ook wel heel kleine, kleine cijfers) en de geschulpte rand, en alles is afgesloten met een stokindex en Breitling “B”. Met andere woorden, het wordt onmiddellijk herkend als behorend tot het merk. Maar het veranderen ervan is dat de hoofdstukbel eigenlijk het enige bit is dat het kiezen verstoort, vooral omdat dit horloge geen chronograaf is.

Daarnaast zijn de afmetingen van Breitling Navitimer 1 Automatic 38 gereduceerd tot een zeer discrete 38 mm (zoals je al geraden had). Het zal een klok zijn die toegankelijk is voor meer polsen. Ik vind het een mooie en compacte maat. Omdat het een eenvoudige three-handed (met datum) is, kan ik niet veel tijd nemen, maar nogmaals zeg ik dat de meeste mechanische chronografen moe zijn en niet worden gebruikt.

Goedkope kopie Breitling Navitimer 1 automatische 38 horloges
Goedkope kopie Breitling Navitimer 1 automatische 38 horloges

Op de een of andere manier werd korting Breitling horloges , Breitling Navitimer 1 Automatic 38 voor me verwacht en maakte het helemaal niet verwacht. Staal, staal, gouden kast, krokodillenriem, stalen armband kunnen ook worden gebruikt. Prijzen variëren van $ 4.300 tot $ 5.820. Ik doe een beroep op mensen die van merken houden en die smaak willen, maar ik denk dat het Breitling is die geen gekke drukke dingen wil. Let ook op de Blue Dial-versie van Breitling Navitimer 1 Automatic 38. Ik zag dat schot en in combinatie met het hoofdstuk ring of cream, het is absoluut een stel jongens. Inderdaad, Breitling Navitimer 1 Automatic 38 zal geen puristen puristen en echte hardcore fans aanspreken. Voor degenen die enigszins casual zijn met Breitling, kun je meer van het Breitling Design-DNA zien dat lijkt op een koopje van de Ocean Watch.

Best Copy Breitling Navitimer 1 Automatic 38 watchesFor Sale
Best Copy Breitling Navitimer 1 Automatic 38 watchesFor Sale

Wij zijn hier om kopieën te leveren. Wij verkopen vele jaren Replica Breitling  horloges. Onze beste kwaliteit Replica-horloges met excellentechnologie zijn onder de indruk van veel horlogeliefhebbers. Welkom bij de beste replica-horloges van de beste kwaliteit uit onze online winkel. Alle replica-horloges zijn populaire replica-horloges. met topkwaliteit.

admin Auteur

Comments

  Lambert

  (23 oktober 2018 - 01:14)

  Beautiful, Classy, and Functional

  csyan

  (12 november 2018 - 09:21)

  De service van de winkel is erg goed, ik heb vragen beantwoord zonder enig humeur. Zeer goede winkelervaring. Kom de volgende keer terug

  Chester

  (19 januari 2019 - 02:27)

  Ik hou van dit merk horloges.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *