koop Omega Seamaster Professional Diver 300M 42mm luxe nephorloge

Sinds 1993 staat Omega’s professionele Seamaster 300 m in het teken van de recreatiehorlogeserie van het embleem. herkend door fanatici als het horloge van James Bond in GoldenEye in 1995, is de Seamaster 300m een ​​van de meest iconische modes van het embleem. Simpelweg op tijd voor Baselworld, heeft  blauw wijzerplaat omega horloge een bijgewerkte Seamaster Diver driehonderd aangekondigd met een keramische rand, een opnieuw ontworpen keramische wijzerplaat, een nieuwe 42 mm kastmaat en Omega’s meesterchronometer C0-Axial 8800 beweging.

maximaal merkbaar is de gloednieuwe Seamaster Diver 300m-collectie up-to-date in omvang tot 42 mm van de 40 mm-breedte van de vorige volledige lengte om te behouden bij het converteren van smaken met betrekking tot de grootte van het horloge. Omega’s verkiezing om de gloednieuwe Seamaster-serie uit te rusten met het 35-juweel METAS-gelicenseerde greep Chronometer 8800 demonstreert hun mode in de huidige jaren van het upgraden van hun horloges met hoogwaardige productie-kalibers tijdens hun uitgebreide aanbod.

Het effectieve teruggaan van het golfstaal op de keramische wijzerplaat, die nu met een laser is gegraveerd, is misschien wel welkom bij veel fanatici van de Seamaster. te krijgen in zwart, blauw of “PVD chroom”, de gloednieuwe wijzerplaat is subtiel up-to-date, met een datum op zes en een nieuwe tekst die past bij de nieuwe kwaliteit van het horloge. hoe uniek het DNA van de wijzerplaat ook is, het is altijd vergelijkbaar geweest, wat bevestigt dat  Exquisite omega Fake vastbesloten is om het vermogen van deze stijl om de tand des tijds door te komen met de meest effectieve kleine ontwerpwijzigingen.

De heliumafsluiter van de Seamaster Diver 300m om tien uur is eveneens subtiel exclusief in vergelijking met oudere mode, met een extra conisch profiel en de nieuwe mogelijkheid om onderwater te werken. Zoals de traditie van replica-omega-horloges   , zal de gloednieuwe Seamaster Diver 300m-collectie niet minder dan veertien nieuwe modellen kenmerken, met zes in roestvrij staal en 8 met een roestvrijstalen en gouden mix.

hoe diffuus ook de visuele updates over de gloednieuwe Omega Seamaster Diver 300m kunnen zijn,  knockoff horloge met stalen kast heeft een gloednieuwe en veel spannendere productiebeweging geleverd aan een poging tot een gepast duikhorlogepakket. andere nieuwe functies, net als de datumfunctie voor zes uur, bijgewerkte helium-lanceringsklep, meer op trend 42 mm kastmaat, en terugkeer van de wave-pattern dial-schilderijen samen om fanatici nieuwe redenen te geven om een ​​van Omega’s middelste porties te heroverwegen. We berekenen het prijspercentage voor de nieuwe Omega Seamaster Diver 300m zodra we meer bestuderen.

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *