koop IWC Ingenieur Collection Expanded By Four New Models replica

Laten we een foto nemen: in 2016 became u van plan een van IJC Ingenieur’s strikte restricted version-horloges te kopen. Er werd gedacht dat er een kans om een ​​nieuwe Ingenieur kopen … Nou, vandaag van de IWC, in de nieuwe  replica IWC-horloges Ingenieur collectie, time-handiest chronograaf model en Chronograph Perpetual drie van die kalender Het is omdat we in wezen hetzelfde horloge hebben gelanceerd met een volledig nieuw model en een eenvoudige esthetische aanpassing.

Als een beginnend of instapmodel, is er IWC Ingenieur automated 40 hierboven. Referentienummers IW357001, IW357002, IW357003, stalen armbanden en 18 kt rood gouden kast. Geïnspireerd door  IWC-horloges kopiëren Ingenieur-referentie 666, de eerste Ingenieur die in 1955 werd opgericht, lijkt de zilveren lederen zilveren wijzerplaatversie van Black leather het dichtst bij zijn voorganger te staan.

Voordat Ingenieur in 1955 werd gelanceerd, had de IWC verschillende militaire piloten met zachte ijzeren kooien geproduceerd. Als gevolg hiervan, altijd  replica IWC-horloges  Ingenieur van uitstekende stuurknuppel 1940 dan is sterk ontwikkeld, dan is de knappe jurk horloge dat is ontworpen om weg te gooien het DNA van de piloot horloge dan de piloot. Deze collectie kreeg de meest opvallende revisie in 1976 toen Gerald Genta het opnieuw ontwierp, maar dat is een ander verhaal.

Dit alles, ik ben ouderwets Da Vinci op een manier die vergelijkbaar is met die in (hier is de praktijk) ontdekt, is dat de terugkeer naar de basis: het dichtst bij het origineel uit de  replica IWC-horloges Ingenieur automatic 40mm, four één van het nieuwe version “IWC Calibre 35111” wordt binnenin geslagen, een ingetogen formaat (in het bijzonder hetzelfde als Rolex Submariner). 35111 is de standaard Sellita SW 300, dit is een ETA 2892-kloon, en het helpt om het verschil in prijs tussen Ingenieur computerized en Submariner te verklaren. Hij werkt op four Hz, levert een gangreserve van forty two uur op en garandeert dat hij geen topkeuze is voor diegenen die meer moderne bewegingen willen in deze prijsklasse.

 IWC-horloges kopiëren Ingenieur Chronograph is, in principe, is opnieuw uitgebracht niet als beperking van de confined version van vorig jaar – verwijzen wij u naar de bovenstaande IW380802, IW380801 en IW380803. Ze zijn gekleed in bescheiden, 42 mm brede discrete, roestvrij staal of 18 kg rood goud en sport, is een beoordeling van one hundred twenty meter diep genoeg. Het interieur is naar verluidt een geheel nieuwe beweging genaamd  replica IWC-horloges Calibre 69375.

Het is een relatief in serie geproduceerd automatisch chronograaf kaliber, dat is ontworpen met een lay-out als 7750, maar het kolomwiel dat het cam-besturingssysteem vervangt is het meest opvallende verschil. Aangezien de werkfrequentie 4 Hz blijft en de gangreserve forty six uur is, liggen andere specificaties zeer dicht bij het bekende kaliber van de werkslangklokgrafiek. De esthetische, werd nieuw in vergelijking met beperkte editie van vorig jaar, in tegenstelling tot de overweldigende stempel met een stuk dat turned into in het model van 2016 een grote altijd indrukwekkend IWC bochtige rotor op vrije voeten Het wordt afgesneden.


 IWC-horloges kopiëren Ingenieur Chronograph game is een vervanging voor de 44 mm brede IWC quality 89361 gecoat met titanium in plaats van de hierboven beschreven triple recorder. Dit sixty eight uur gangreserve, geavanceerder automatische oprolsysteem, de tijd en de minuten van een meer verfijnde 12 aan een Chrono subdial de grafiek was.
Finish

admin Auteur

Comments

    Harvey

    (19 januari 2019 - 02:20)

    Dit horloge is cool en erg knap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *