koop Breitling Premier Bentley Centenary Limited-Edition Kijk replica

De samenwerking tussen Bentley en Breitling is niets nieuws om aficionados te observeren. Bentley benaderde voor het eerst het horlogemerk om de klok in de aankomende Continental GT te ontwerpen, en gezien het feit dat de twee bedrijven een aantal zeer hoogwaardige dingen gezamenlijk hebben ontworpen. als voorbeeld, de Mulliner Tourbillon en de Bentley Mulsanne speed / Breitling For Bentley GMT mild frame B04 S beoordeeld met behulp van Ariel hier. De Breitling belangrijkste Bentley Centenary terughoudende versie  luxury high configuration watch is ontworpen om de honderdste verjaardag van Bentley-voertuigen te herdenken. Wat ik zeker ongeveer bij dit specifieke uurwerk ervaar, is de traditionele styling verwerkt in wat een voorheen (soms pijnlijk) moderne lijn wordt.

De Breitling beste Bentley Centenary beperkte versie Watch is een 42 mm x 13,6 mm beperkte versie van de chronograaf die in verschillende koffers wordt gebruikt. De kleinere serie van tweehonderd porties kan het product zijn van 18 karaat roségoud, terwijl de grotere versie met duizendstukken van chroomstaal is. elke versie heeft hetzelfde ontwerp, bi-compax chronograaf wijzerplaat met de datum om 6 uur. Rondom de wijzerplaat heeft  Breitling horloges kopiëren een tachymeterschaal beschermd die in het wit is gepubliceerd. De wijzerplaat zelf is wat trots op me is tijdens het eeuwfeest. gemaakt van een unieke bruine iepenbuil, voegt de wijzerplaat een niveau van complexiteit en diepte toe aan de show, dit is aangenaam ongewoon. Burl is een vorm van houtnerf die op misvormde wijze is gegroeid. wat betekent dat elke plak van iepenbuil precies kan zijn, en dus elke wijzerplaat zijn persoonlijke geweldige persoon kan bieden.

Breitling wijst erop dat de contrasterende sub-dial lay-out laat zien dat het zijn fabricagekwaliteit B01 op dit horloge heeft gebruikt. voor het geval je het niet vergeet, maakte deze beweging deel uit van een bewegingsverandering met Tudor. Deze beweging bevat de verwachte 70-uurs gangreserve en een chronometercertificering. De beweging is te zien aan de hand van een duidelijke achterkant van de behuizing die is geëtst met het Bentley-logo, naast de versiallengte.

bevestigd aan het linker facet van de zaak is er een plaat gegraveerd met “Bentley.” Dit is ontworpen naar het dashboard van de oude 1929 “Blower” Bentley. Het roségouden model van dit horloge kan beschikbaar worden gemaakt op een bruine lederen riem met stiksels gestimuleerd door het interieur van de auto’s. Het roestvrijstalen model kan verkrijgbaar zijn op zowel een verchroomde stalen armband als de gelijkwaardige bruine lederen riem, omdat het roségoud is.

Ik denk dat die horloges een goed beeld geven van wat er kan gebeuren terwijl fabrikanten met gemeenschappelijke verlangens samenkomen om iets geweldigs te creëren. In mijn ogen is de opvallende eigenschap de iepeborbelwijzer. terwijl dit niet het eerste horloge is dat ingebouwd hout in de wijzerplaat verwerkt, neem ik aan dat Breitling’s uitvoering het tot een van de kwaliteitsvoorbeelden maakt. op dit moment heeft  Koop Breitling horloges geen prijslijsten vrijgegeven voor beide versies van de meest vervullende Bentley Centenary limited-edition Watch – maar nogmaals, het roségouden model zou in een versie van tweehonderd stuks te krijgen zijn, terwijl de chroomstalen versie terughoudend zijn tot 1000 porties.

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *