Koop Audemars Piguet Code 11.59 Selfwinding Chronograph Kijk replica in de lente van 2019

2019 vertegenwoordigde het ultieme jaar van de opkomst van Audemars Piguet op de jaarlijkse SIHH-tentoonstelling voor onmatig horloge en sieraden. Het merk heeft geen specifieke SIHH-plannen gepubliceerd, maar zegt dat het verschillende plaatsen in de arena in gedachten zal houden om nieuwe productactiviteiten voor bestemmingen te organiseren. Omdat  Koop Audemars Piguet-horloges beter in staat is betere spanningen te bereiken voor het lanceren van nieuwe producten van het merk, gaat Audemars Piguet met een zich ontwikkelende trend in de horloge-industrie die zich nu niet verplicht voelt om elke 12 maanden nieuwe producten uit te brengen. Dat is echter een onderwerp voor elke andere toespraak. Audemars Piguet nam de SIHH 2019-show gelegenheid om hun eerste nieuwe release van de horlogecollectie op absoluut lange termijn te lanceren met de Code 11.figty nine. In deze nieuwsbrief zal ik mijn praktische indrukken van de Audemars Piguet Code 11.fijf negen zelf draaiende chronograaf bespreken.

De Code 11.59 zelfopwindende chronograaf is zeker in aanmerking genomen een van de Code 11.59-producten met een gloednieuwe beweging aangeduid als de kwaliteit 4401 – en deze heeft een kaliber crediteuren had smachtend. De Code 11. negenenveertig Selfwinding Chronograph’s nieuwe in-residence gemaakte chronograaf vervangt de oudere op modules gebaseerde chronograaf die toch wordt gebruikt in een uitbreiding van Audemars Piguet Royal in orde en Royal alrightOffshore. op hetzelfde moment als bovenaan Replica Audemars Piguet-horloges zegt dat het de tijd zal kosten om volledig gefaseerd te worden, hebben ze aangegeven aan eenBlog om te zien dat uiteindelijk de 4401 acties van de eerste klas veel op modules gebaseerde chronograafbewegingen in chronograafhorloges zullen updaten geproduceerd door het gebruik van het logo.

het loslaten van de aangename 4401 beweging is net zo essentieel omdat de Code elf.fig negen beweging zelf is, maar in veel opzichten is de beweging de meest effectieve bescheidenheid opmerkelijk. Audemars Piguet pochte niet de introductie van recente generatie of substanties binnen de 4401, en zijn prestaties zijn ok, maar nu niet. De beweging werkt uiteindelijk op 4Hz (in tegenstelling tot 3Hz op voorhand dan) en heeft nu een langere elektriciteitsreserve van 70 uur. Ik ben in de positie om te zeggen dat het werken met het chronograafmechanisme door de drukkers werd, en de beweging normaal voelde gevoelig aan. maar dat is te voorspellen met een kostenaspect van meer dan $ 40.000.

De beweging heeft een unieke look, met een knappe architectuur die wordt opgeluisterd met een eerlijk klein beetje van haute horologie ornament. Over de beweging is een sterk skeletoniseerde rotor met de initialen van het embleem. je begrijpt de beweging door het glazen saffierglas van het horloge.

 luxe Audemars Piguet Royal replica bovengenoemde reden voor het horloge van de Code 11.59 is aangepast om uiteindelijk een horloge met ronde behuizing te hebben waar klanten enthousiast over zijn geweest. Nu schijnbaar niet meer leverbaar, worden de Jules Audemars de vorige bolvormige horlogeverzameling van het logo. ik was altijd enthousiast over de Jules Audemars en gaf de schuld aan het gebrek aan roep om te minimale reclame. Het bestond bovendien in een drukke plaats van “volwassen zoeken” sferische geklede horloges die meer gemeengoed met elkaar zijn dan punten van onderscheid.

Nu niet proberen te leveren, maar elke verschillende modieuze antiek-betovering sferische horloge geval, Audemars Piguet uiteengezet naar de lay-out van een zaak ter waarde van de macho oorbellen aantrekkingskracht van de moderne Royal alrightcircle van huishoudelijke uurwerken. Dat gezegd hebbende, het geval van Code 11.59 is vrij specifiek van alle verschillende Audemars Piguet-horloges. afgezien van het embleemmerk, is het beste formaatelement dat voor mij de rest van de  luxe Audemars Piguet Royal replica -horlogefamilie beschouwt de lay-out van de riem van de 11. 11. riem van de code.

 luxe nep Audemars Piguet Royal horloges  -massa’s namen de boventoon en verbeterden de strakke toleranties van de Code elf.vijfennegen 41 mm-substantieel en 12,6 mm-dik (waterbestendig tot 30 meter) geval. om te beginnen komt de chronograaf in een 18 k wit of roodgouden kast (elk met een zwarte of blauwe wijzerplaatkleur). De skeletonized lugs zijn eigenlijk verbonden met de ring en de achterkant van de case past goed, ook al verbinden de lugs er fysiek mee. De case-sharpening is een aantrekkelijke combinatie van geborstelde en subtiel gepolijste oppervlakken. Ik ontdekte dat het een goed geval was om op te plaatsen en best een studie te hebben, ook al begrijp ik dat de nieuwigheid ervan op  manier een paar jaar zal overgaan van tevoren dan dat mensen eraan beginnen te werken als een stijlvolle band met het embleem.

jammer genoeg ontbreekt voor 2019, en mogelijk voor enkele andere jaren, is dezelfde stalen armband. Alle Code elf,59-horloges zijn verkrijgbaar in waardevolle metalen koffers, met een uniek materiaal dat op dit moment verkrijgbaar is. een gelijke armband zou om deze reden ook in waardevol metaal moeten zijn – enorm de prijs van het horloge ontwikkelen (waarschijnlijk door ongeveer het dubbele). aan de andere kant, na $ 50.000 of zo, daalt de gevoeligheid van de kopersprijs behoorlijk, dus ik verwacht dat als er een aantrekkelijke stalen armband is veranderd

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *