2019: verkoop New Cartier Drive de Cartier Extra-platte replica

Franse luxueuze horlogemaker,  koop Cartier horloges , update Salon international Dura vehicle Hology (SIHH) 2017 beroemde drive de Cartier-serie met grotere platte versie. .

een nieuwe toevoeging aan de extra flat van de Force de  kopieer Cartier horloges is misschien net hetzelfde als wat we met SIHH 2017 hebben waargenomen, maar het eenvoudigste onderscheid is het metaal dat ze worden gepresenteerd.

Cartier lanceert op SIHH 2018 een nieuwe traditionele gele goud- en roestvrijstalen kastversie en die metalen keuzes zijn beide volledig geschikt voor de verfijnde lay-out van de druk van Cartier. Met een dikte van 6,6 mm blijft het horloge zijn “grotere platte” naam behouden en zorgt het voor een buitengewone mode zonder extra energie.

in vergelijking met andere edities van de collectie Force de  koop Cartier horloges , met name de tijd en datum, het maansegment, de reistijd en het Tourbillon-model, blijven meer flat-stay omdat de eenvoudigste en pure expressie van het stijlvolle ontwerp van de druk. Zilveren wijzerplaten worden meteen gediagnosticeerd als een Cartier-manier om het tijdsmerk van de zwarte Romeinse cijfers symbolisch te onthullen en de gevlochten metalen naald van het zwaardtype. Elke nieuwe gele goud- en roestvrijstalen Cartier power de Cartier-horloges hebben blauwe alligatorriemen met Al Dillon-gespen op hun respectieve materialen.

 verkoop Cartier horloges rijdt meer Flat werd uitgebracht in White Gold en Rose Gold het resterende jaar op SIHH, de eerste wordt geïntroduceerd als een ingetogen editie van 200 vel. Er waren enkele variaties tussen deze instanties en de oorspronkelijke drukverzameling, inclusief de vorm van de zaak, de achterkant van de gesloten zaak, de acceptatie van caliber 430 MC. ultra dunne beweging op basis van de 430P-beweging van Piaget biedt 36 uur energiereserve voor de Cartier.

admin Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *